Verzenden & Retouren

Verzenden:
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten.
Verzendkosten bij EcoSavers-Radiatorfolie.nl zijn €4,80 inclusief BTW.

Levertijd:
Wanneer u artikelen bestelt dan krijgt u binnen een paar minuten een orderbevestiging per e-mail. Op deze orderbevestiging staan de bestelde artikelen en betalingsmethode. Als u voor vooruitbetalen kiest dan wordt uw bestelling verzonden nadat de betaling is bijgeschreven op onze rekening. Bij betaling via iDeal wordt uw bestelling gelijk verwerkt. Besteldt u op werkdagen dan heeft u uw bestelling binnen 2-4 werkdagen in huis tenzij anders aangegeven. Als een product op nalevering is gesteld dan wordt u hierover geïnformeerd.

Bent u niet aanwezig als de bestelling wordt aangeboden dan zal de Post medewerker een kennisgeving in de bus achterlaten. In de regel wordt uw bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden of afgeleverd bij de buren.

Retourneren:
Het is mogelijk om producten te retourneren binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens u. Het is belangrijk tijdens deze termijn zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

U kunt een RMA aanvraag doen via ons contact formulier of een mail sturen naar klantenservice@ecosavers-radiatorfolie.nl
Na verwerking van uw verzoek door onze klantenservice ontvangt u een e-mail met het retourformulier, deze wordt normaal gesproken door ons al voor u ingevuld. Dit retourformulier voegt u toe aan de retourzending.

Wel is van belang dat de retourzending onbeschadigd is en wordt terug gestuurd in de originele verpakking.

EcoSavers-Radiatorfolie.nl behoudt het recht om producten die beschadigd retour komen in rekening te brengen bij de consument.
Als de retourzending in goede staat door ons is ontvangen, dan worden reeds voldane bedragen inclusief verzendkosten naar de begunstigde toe, binnen 14 dagen teruggestort op het bij ons bekend rekeningnummer.

De verzendkosten van begunstigde terug naar de leverancier zijn voor rekening van de begunstigde zelf.